UPDATE: Incendiu la Secția de Psihiatrie a SJU Slatina. Focul a fost lichidat

Foto: Digi 24
Foto: Digi 24

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineață, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Slatina, județul Olt.

Actualizare 3: „Din primele informații, 22 pacienți vor fi relocați la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, iar alți 8 pacienți vor fi relocați la fosta Secție de Psihiatrie din Slatina. Alți șase pacienți au fost transportați la Spitalul Slatina, cu intoxicație cu monoxid de carbon”, mai transmite IGSU.

Actualizare 2: „Nu avem victime. La Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina, care se află într-o locație exterioară SJU Slatina, am avut internați 37 de pacienți, dintre care 29 acuți și 8 pacienți cronici. Unul dintre pacienții cronici, intrat în sevraj, a fost izolat într-o cameră special amenajată a secției și se pare că acesta a provocat incendiul în acel izolator, dar fumul s-a împrăștiat în toată clădirea”, a spus managerul spitalului, Dan Stana.

Actualizare: „OT - incendiu produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina - incendiul este lichidat. Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter și etaj 1. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Până la acest moment, au fost evacuate 36 persoane, dintre care 6 persoane au fost intoxicate cu fum și sunt transportate la UPU. Se continuă operațiunile de căutare”, a transmis IGSU.

Știrea inițială

„Alarma s-a dat în urmă cu aproximativ 10 minute, cineva a sunat la 112 și a anunțat că la Spitalul de Psihiatrie din Slatina se vede fum. Pompierii au transmis că este foarte posibil să fie și victime, dar și flacără deschisă. Multe persoane s-au autoevacuat în momentul în care au văzut pericolul. Salvatorii privesc incendiul cu mare seriozitate, deplasând un număr mare de echipaje”, transmite un corespondent pentru Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel