Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Exercițiu de amploare al pompierilor

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Exercițiu de amploare la Spitalul Județean din Bistrița. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud s-au mobilizat în număr mare pentru a face față unor scenarii deosebite. 

Conform scenariilor pregătite pentru exercițiul pompierilor, la etajul doi al clădirii spitalului, în secția de Neonatologie, ar fi avut loc o degajare mare de fum, iar o persoană de sex feminin, cadru medical, a rămas în interior, inconștientă. De asemenea, acoperișul spitalului a fost cuprins de flăcări, cu amenințarea propagării la etajele de mai jos, iar o persoană a rămas în incapacitatea de a se evacua pe scări.

”Situațiile de urgență pot apărea oriunde, inclusiv în locurile în care, zilnic, sunt îngrijite sute de persoane. Obiectivele controlului sunt clare, specialiștii inspectoratului urmăresc respectarea normelor de siguranță prevăzute de legislația privind apărarea împotriva incendiilor”, susțin reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud. 

De asemenea, organizatorii exercițiului au urmărit intervenția personalului operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, de la reacția în urma alertării subunității, modul de organizare a echipelor de căutare - salvare, realizarea dispozitivului de intervenție pentru stingerea incendiului, precum și recunoașterea obiectivului.

Vezi și: 

Vouchere de vacanță 2019, utilizare. Corina Martin: Trebuie să știți

Silviu Andrei, revoltat: Bătrâni? Nefolositori? Prea uzați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel