Incendiu la Spitalul de Urgenţă 'Mavromati' Botoșani. Intervenția pompierilor

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.

Pompierii au intervenit în noaptea de luni spre marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, pompierii au fost alertaţi să intervină din cauza fumului intens care a apărut într-o baie de la etajul al şaptelea al spitalului, care era folosită de către personalul medical.

"Pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui început de incendiu, izbucnit la etajul 7 al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', Secţia ortopedie. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că în baia folosită de către personalul medical era foarte mult fum provenit de la un ventilator care s-a supraîncălzit. Pompierii au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor din camera de gardă. Totodată, s-a acţionat cu mijloace de prima intervenţie, respectiv un stingător", a declarat Dorina Lupu.

Ea a adăugat că nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU a mai precizat că, la finalul misiunii, personalul şi tehnica au fost decontaminate, având în vedere că Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani este spital suport pentru pacienţii cu COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel