UPDATE - Incendiu la sediul Ministerului de Interne

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o cameră a corpului A1 al sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piaţa Revoluţiei din Capitală, trei autospeciale de pompieri fiind trimise la faţa locului, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a precizat, pentru Mediafax, că un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o cameră a corpului A1 a sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piaţa Revoluţiei din Capitală.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară, două ambulanţe şi o descarcarare.

A fost întrerupt şi curentul în clădire, pentru a a securiza intervenţia.

Surse din cadrul MAI au precizat pentru Mediafax că la un birou de la etajul 6 s-a semnalat fum în interior, a intervenit pompierul de serviciu, dar, conform procedurii, a anunţat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, nefiind flacără deschisă.

UPDATE

Incendiul de la sediul MAI a fost lichidat. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Bogdan Toma, a anunţat, joi, că incendiul produs într-un birou de la nivelul etajului 6 al sediului MAI din Piaţa Revoluţiei a fost lichidat de echipa de intervenţie prezentă în minister, nefiind răniţi.

"În jurul orei 8.00, în această dimineaţă, echipa de primă intervenţie a ISUBIF care este prezentă în MAI, a informat dispeceratul despre producerea unui incendiu într-un birou la nivelul etajului 6, incendiu care se manifesta doar cu degajare de fum. Până la ajungerea echipajelor de intervenţie, a maşinilor de stingere, colegii mei din interiorul ministerului au reuşit pătrunderea în spaţiul în care s-a produs incendiul şi, ajutaţi de un stingator, au reuşit localizarea incendiului şi ulterior lichidarea acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Bogdan Toma, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel