Incendiu la o locuință din Arad după ce o butelie a explodat. Un bărbat a fost rănit

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Un bărbat din Arad a fost rănit în urma exploziei unei butelii. 

O explozie a unei butelii s-a produs, duminică, la o locuinţă din municipiul Arad. Aceasta a fost urmată de un incendiu și un bărbat a fost rănit, informează Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Pompierii au intervenit și au salvat victima care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, inferioare şi al toracelui.

Potrivit ISU Arad, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă l-a preluat.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Aceștia au evacuat din locuinţă o altă butelie, pentru a evita producerea unei a doua explozii, menţionează sursa citată, potrivit Agerpres. 

 

VEZI ȘI: Titi Aur: Pe autostrăzile din România e imposibil de circulat corect. Pentru mine e un stres să conduc pe autostradă 

Expertul în conducere preventivă Titi Aur a dezvăluit că pentru el e un adevărat coșmar să conducă pe autostrăzile din România. Titi Aur i-a desființat pe „parveniții” care conduc agresiv pe autostradă.

Șofatul pe autostradă a fost abordat de Titi Aur în emisiunea DC Conducem de la DC News, moderată de Florin Răvdan. 

Expertul în conducere preventivă a dezvăluit cât de dificil e pentru el să conducă regulamentar pe autostrăzile din România și a fost necruțător cu teribiliștii care conduc agresiv pe banda doi.

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme. Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil.

Pentru că pe banda unu circulă mașinile lente, iar pe banda doi sunt „nebunii” care vor să meargă cu viteză foarte mare. Și sunt agresivi, vin în spate, fac cu farurile. Ei sunt incomodați de mine care merg cu 130 km/h pe banda doi, pentru că pe banda unu aș fi nevoit să merg cu 90 km/h”, a precizat Titi Aur. ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel