Incendiu la o firmă de catering. 250 de angajați evacuați

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Aproximativ 250 de angajați s-au autoevacuat în urma izbucnirii unui incendiu violent la o firmă de catering din Ghiroda, județul Timiș. 

Aproximativ 250 de persoane care lucrează la o firmă de catering din comuna Ghiroda s-au autoevacuat, miercuri seara, după izbucnirea unui incendiu la un container de tip bucătărie situat în curtea operatorului economic, scrie Agerpres. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul container, care se află la circa 5 metri de clădirea principală a societăţii comerciale.

Angajații s-au autoevacuat

"În urma incendiului au ars elementele combustibile din container (aparatele şi ustensilele din bucătărie). Din clădirea aflată în apropierea incendiului s-au autoevacuat aproximativ 250 de angajaţi ai operatorului economic, din tura de serviciu. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, iar incendiul a fost lichidat", a afirmat Elena Megherea.

ISU Timiş a intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 14 pompieri. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel