Incendiu la o fermă din Buzău. Au ars 27 de tone de cereale, un tractor și un camion

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un tractor, un camion şi 27 de tone de cereale au ars, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit la o fermă situată între localităţile Florica şi Glodeanu Siliştea, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău. 

Un tractor, un camion şi 27 de tone de cereale au ars, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit la o fermă situată între localităţile Florica şi Glodeanu Siliştea, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău. Intervenţia pompierilor a durat peste patru ore.

'La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autocisternă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni şi o autospecială din cadrul SVSU Glodeanu Siliştea. La sosirea echipajelor, construcţia ardea generalizat', precizează sursa citată.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, în schimb pagubele materiale au fost însemnate. A ars ferma pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, dar şi 27 de tone de cereale, un tractor şi un camion, transmite ISU Buzău. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. Potrivit autorităţilor, focul ar fi pornit de la un coş de fum deteriorat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel