Incendiu la o fabrică din Timișoara. 600 de persoane evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în această după-amiază la Timișoara. 

Peste 600 de persoane au fost evacuate, miercuri, în urma unui incendiu în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive, la un operator economic din Timișoara, scrie Mediafax. 

”În data de 16.06.2021, la ora 16.33 am fost anunțați prin SNAU 112 despre producerea unui incendiu în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive la un operator economic de pe strada Siemens, Timișoara. În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 și 2 Timișoara care s-au deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscară S42 din cadrul Detașamentului 2”, a anunțat ISU Timiș. 

Sute de persoane au fost evacuate

Din primele informații, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată. 

Evenimentul este în dinamică. Au fost cerute în sprijin, ventilatoare (Det 2), autospecială CBRN, autospecială de stingere Cobra (Det 2). La fața locului sunt un număr de 3 ofițeri și 24 subofițeri. Pentru coordonarea intervenției a fost activată grupa operativă.

Incendiu la un depozit de mase plastice din Bârlad

       

Un incendiu puternic a izbucnit, marți noaptea, la un depozit de mase plasetice din Bârlad, județul Vaslui. Mai multe autospeciale și pompieri intervin de urgență. fiind nevoie de cantități mari de apă, scrie Mediafax. 

Potrivit ISU Vaslui, se acționează cu 13 autospeciale, două motopompe, 3 ofițeri și 60 subofițeri pentru a stinge incendiul de la depozitul de mase plastice din Bârlad.                            

„Este nevoie de cantități foarte mari de apă”, spun pompierii.

Mai multe mașini au fost avariate 

Pompierii au transmis că au fost avariate și câteva autoturisme aflate în curtea depozitului.

„Autoturismele au fost afectate de radiația termică”, potrivit ISU Vaslui.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați,  iar în acest moment se acționează pentru limitarea și lichidarea focarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel