Incendiu la o cabană din Sinaia, în prima zi de Paști. 15 persoane evacuate

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Bjørn Nielsen)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Bjørn Nielsen)

Un incendiu a izbucnit la o cabană din Sinaia, în prima zi de Paști.

15 persoane au ieșit dintr-o cabană după un incendiu izbucnit duminică în Sinaia. Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit într-o cabană din Sinaia, Cabana Valea lui Bogdan, scrie Mediafax

Cabana arde generalizat pe aproximativ 200 de metri pătrați. Nu sunt anunțate victime, iar pompierii intervin pentru localizare și lichidare. Se acționează cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță.

Un alt incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit duminică în Ploiești, la clădirea Halelor Centrale, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Două persoane s-au intoxicat cu fum. Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit la o clădire a Halelor Centrale din Ploiesti, pe strada Vasile Milea. Suprafața afectată este de 70 de metri pătrați.

La fața locului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, una de descarcerare, o autoscară și o ambulanță. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. Nu mai există pericol de extindere. Din primele informații, ard mai multe mase plastice, respectiv ambalaje. Două persoane s-au intoxicat cu fum, dar refuză transportul la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel