UPDATE: Incendiu Mogoșoaia. Focul nu s-a extins la alte spații datorită pompierilor

Foto: ISU București-Ilfov
Foto: ISU București-Ilfov

O hală de 2.000 mp din zona Mogoșoaia arde în totalitate, au anunțat autoritățile sâmbătă după-amiază.

UPDATE 18:30: „În jurul orei 16,30 a fost anunţat un incendiu, care s-a produs la o hală pentru depozitare şi producţie, dar şi spaţii administrative, în localitatea Mogoşoaia. Incendiul se manifesta, la sosirea noastră, într-un mod generalizat, afectând într-o foarte mare proporţie această hală, în special în zona de depozitare şi producţie, motiv pentru care au fost concentrate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere de la cele mai apropiate subunităţi. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului, dar şi pentru protejarea vecinătăţilor - sunt alte hale la aproximativ 20 de metri distanţă. S-a reuşit ca incendiul să nu se mai extindă la celelalte spaţii. Nu au fost persoane rănite", a precizat Daniel Vasile de la ISU București-Ilfov, potrivit Agerpres.

UPDATE 17:35: În interior se găsesc depozitate componente cu care se realiza mentenanța la avioane, mai transmit autoritățile.

UPDATE 17:10: În intervenție acționează forțe impresionante: 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două ambulanțe SMURD și echipaje de descarcerare.

UPDATE 17:05. „Arde o hală care face piese specializate pentru mașini, unelte. Spatele halei a ars tot, se îndreaptă focul spre față.” a spus primarul din Mogoșoaia la Antena 3 ”Proprietarul a spus că avea în hală materiale plastice. E o hală făcută «ceas». De doi ani nu a avut nicio problemă. Vecinii spun că mirosea a încins de dimineață”, a completat edilul.

UPDATE 17:02. Un mesaj RO-ALERT i-a avertizat pe localnici să se protejeze. „Incendiu major produs în Mogoşoaia, strada Ceferiştilor. Degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se arată în mesaj.

UPDATE 17:00. A fost realizat dispozitiv de stingere pe cele 4 laturi pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeași proprietate. Nu sunt persoane rănite, mai transmite ISU B-IF.

Știrea inițială

Un incendiu de amploare a izbucnit la o hală din comuna ilfoveană Mogoșoaia, potrivit ISU București-Ilfov. Autoritățile avertizează că au loc degajări mari de fum, iar focul se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.000 metri pătrați. 15 autospeciale de stingere acționează în zonă și există posibilitatea propagării. Hala arde în totalitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel