Incendiu într-un service din Buzău. Șase mașini au fost distruse

Incendiu Buzau
Incendiu Buzau
Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi în localitatea buzoiană Vernești. Focul a pornit din curtea unui service auto, iar șase mașini au ars.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 01:45. La sosirea pompierilor, șase automobile erau în flăcări, iar focul se extinsese deja la o vulcanizare și la un magazin din apropiere. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, Marius Sîrbescu, incediul se putea extinde și la casele din zonă.

Cele șase mașini au fost complet distruse. Focul a mistuit și unele bunuri din magazin, a căror valoare urmează să fie stabilită, informează Mediafax.

Martorii și proprietarul magazinului sunt de părere că incendiul a fost pornit intenționat, mai ales că proprietarul service-ului se află în conflict cu un localnic. Această variantă este luată în calcul și de anchetatori.

"La acest moment au fost conturate mai multe ipoteze de lucru. S-a constituit un cerc de suspecţi, iar ancheta care continuă este efectuată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Buzău. Din procesul-verbal întocmit la stingerea incendiului de către reprezentanţii ISU Buzău rezultă că folosirea intenţionată a unei surse de aprindere este cauza incendiului", a declarat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar-şef Florina Crucianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel