Incendiu în mall AFI Cotroceni - video

Ema Apostu / 10 noi 2018 / 22:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pompierii au fost chemați să intervină într-un mall din Capitală, după ce alarma de incendiu a pornit.

Update: "În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spațiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat și a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienții AFI Cotroceni au acces. Menționăm că preț de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spațiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilație au eliminat fumul rapid.

Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident. Îi asigurăm pe clienții noștri că totul se desfășoară în maximă siguranță în cadrul centrului. Intervenția a fost una promptă iar procedura standard pentru astfel de situații a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea a fost reluată și totul se desfășoară normal în AFI Cotroceni", a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

_____________________________________________________________________________________________________

Se pare că este vorba despre AFI Palace Cotroceni. Toate persoanle aflate în interiorul mall-ului au intrat în panică, în momentul în care s-a declanşat alarma de incendiu, şi au fugit spre ieşire.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23