Incendiu într-un bloc din Târgoviște. 15 persoane evacuate

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un puternic incendiu a izbucnit la un bloc din Târgovişte. 

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, într-un apartament al unui bloc din Târgoviște. Pompierii au evacuat 15 persoane. Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul a izbucnit la etajul 4 al unui bloc din Târgoviște.

Primele informații arată că incendiul se manifestă în baia apartamentului. Pompierii au stins flăcările și au aerisit scara blocului pentru evacuarea fumului.

Au fost evacuați 15 locatari. „Se acționează cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru lucru la înălțime, iar SAJ DB cu un echipaj”, transmite ISU Dâmbovița, transmite Mediafax.

Incendiu într-un bloc din Alexandria. 22 de persoane evacuate, 3 au ajuns în spital

Un alt incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament al unui bloc din Alexandria. Trei persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum sau au suferit arsuri. Pompierii au evacuat 9 persoane, iar 13 au ieșit singure.

Potrivit ISU Teleorman, un incendiu a izbucnit într-un bloc din Alexandria, pe strada București. La sosirea pompierilor, 13 persoane ieșiseră singure, iar 9 au fost evacuate de salvatori.

Salvatorii au preluat 5 victime, dintre care 3 au fost duse la spital de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, cu intoxicație cu fum și arsuri de gradele 2 și 3. Două persoane, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, au primit primul ajutor, dar au refuzat să meargă la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost un radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele ușor combustibile din apropierea sa.

Aeroportul din Cluj s-a redeschis traficului, după incendiul de la trenul de aterizare al unui avion

Traficul pe Aeroporrtul Cluj, închis după incendiul la trenul de aterizare al unui avion, a fost reluat vineri seara de la ora 22.30.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului, vineri, în jurul orei 19.35, o aeronavă a companiei Fly Egypt care efectua un zbor pe ruta Hurghada - Cluj a suferit un incident în timpul operațiunilor de aterizare. La contactul cu solul, pneurile trenului principal de aterizare au explodat și au luat foc.

„Echipajul de pompieri al Aeroportului Internațional Cluj a intervenit în cel mai scurt timp și a aplicat procedurile specifice situațiilor de urgență. Incendiul a fost stins, fără ca vreunul dintre pasageri sau dintre membrii echipajului să fie rănit”, a transmis Aeroportul.

La fața locului au ajuns și mai mute echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La bordul aeronavei Boeing 737 se aflau 113 pasageri și 6 membri ai echipajului, care au fost evacuați în siguranță.

„În acest moment Aeroportul Cluj este închis traficului aerian și urmează să fie redeschis în jurul orei 22.30”, au mai anunțat reprezentanții Aeroporului Internațional Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel