INCENDIU într-un bloc din Olt. 25 de persoane, evacuate. Patru au ajuns la spital - FOTO / VIDEO

INCENDIU într-un bloc din Olt. 25 de persoane, evacuate. Patru au ajuns la spital / FOTO: IGSU
INCENDIU într-un bloc din Olt. 25 de persoane, evacuate. Patru au ajuns la spital / FOTO: IGSU

Un incendiu violent a izbucnit joi seara într-un bloc din Olt. 

Un incendiu cu degajări mari de fum s-a produs, joi, la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Balş, patru persoane fiind transportate la spital cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit Agerpres.

Din cauza incendiului, din blocul respectiv au fost evacuate 25 de persoane, dintre care opt au fost asistate medical de echipajele SMURD şi de la Ambulanţă care s-au deplasat la intervenţie.

"Incendiul s-a manifestat la o garsonieră aflată la etajul unu, cu degajare mare de fum. Nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere. Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la CU Balş, conştiente, cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon", a spus Băsăşteanu.

Incendiul a fost lichidat de pompieri. Degajarea mare de fum a avut loc în condiţiile în care în garsoniera în care a izbucnit incendiul erau depozite multe materiale textile. Aceștia urmează să stabilească care este cauza izbucnirii incendiului

Primarul orașului a anunțat că le va oferi cazare celor care au nevoie și va oferi ajutor material locatarilor care au apartamentele afectate în urma acestui incendiu.

Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Zărnești. Peste 20 de oameni au fost evacuați

Un bărbat de 82 de ani a fost rănit în urma unei explozii, urmată de incendiu, ce a avut loc în noaptea de luni spre marţi, într-un bloc de apartamente din oraşul Zărneşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Peste 20 de persoane s-au autoevacuat în urma exploziei, care s-a produs într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Postăvarului.

La faţa locului, ISU Braşov a mobilizat două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi două echipaje SMURD. La scurt timp, pompierii au reuşit lichidarea incendiului. Vârstnicul era conştient la sosirea paramedicilor şi a primit îngrijiri medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel