Incendiu bloc Bucecea. 22 de copii evacuaţi

Incendiu
Incendiu

Peste 30 de persoane au fost evacuate, marţi seară, dintr-un bloc de pe strada Lt. Murariu din oraşul Bucecea, din cauza unui incendiu care a cuprins o garsonieră de la etajul al doilea al imobilului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu. 

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat şase echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

"Înainte de sosirea forţelor de intervenţie, un pompier din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani care locuieşte în localitate a fost trimis la faţa locului şi a constatat că incendiul se manifestă într-o garsonieră situată la etajul 2 al clădirii, cu flacără şi fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3. Acesta a evaluat situaţia şi, împreună cu pompierii voluntari din comună, a început evacuarea locatarilor", a afirmat Lupu. 

În total, au fost evacuate 32 de persoane - 22 copii şi 10 adulţi. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Incendiul a fost lichidat, cauza probabilă fiind în curs de stabilire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel