Incendiu într-o casă din Bucureşti. Un mort şi mai mulţi răniţi, printre care şi copii

O casă din București a fost cuprinsă de flăcări, iar evenimentul s-a soldat cu un deces și mai multe persoane rănite.

În data de 13.06.2021, ora 02.55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISUBIF) a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuinta P+1. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, cu flacără deschisă,  pe o suprafață de circa 250 metri pătrați. Au fost evacuate 4 persoane.

Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat 3 persoane, una de sex feminin și doi copii minori. Aceștia au fost transportați la Spitalul Gr. Alexandrescu de către un echipaj SMURD. Femeia prezenta arsuri la picior, iar copiii au fost expuși la fum. De asemenea,  a fost transportat la Spitalul Floreasca de un alt echipaj SMURD, un bărbat cu arsuri de gradul 2 în zona latero-cervicală. La nivelul podului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, decedat.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-a intervenit cu 12 autospeciale,  2 autoscări, o descarcerare, 2 SMURD , UTIM, Grupul Special de Salvatori. La ora 05.13, incendiul a fost lichidat.

Marile incendii ale anului 2021

Mari incendii în 2021 în depozite și clădiri:

16 februarie - Un incendiu s-a produs la subsolul clădirii rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, într-o cameră tehnică.

5 februarie - Un incendiu s-a produs în incinta stadionului Giuleşti, la nivelul peluzelor, fără a fi înregistrate victime. Incendiul a afectat zona peluzelor, la etajul 1, unde a ars polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.

5 februarie - Un incendiu a avut loc la un atelier de mobilă pe strada Demetriade din Timişoara, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la o hală în care erau depozitate materiale lemnoase, vopseluri şi lacuri, cu degajări mari de fum.

3 iunie - Un incendiu a cuprins un depozit de deșeuri din comuna Brazi, județul Prahova. O persoană a fost găsită decedată înăuntru.

5 iunie - Un incendiu a avut loc la un depozit de deșeuri din Sectorul 6 al Capitalei.

6 iunie - Un incendiu a avut loc la fabrica de frigidere din Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel