Incendiu în Tulcea: 20 de persoane evacuate de pompieri dintr-un bloc

Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov
Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu. 

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu cauzat de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Ce s-a întâmplat 

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu, a declarat, pentru AGERPRES, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 14,05, iar pentru stingerea lui au intervenit trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru salvare şi lucru la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea. 'Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul nouă al blocului.

Proprietara apartamentului s-a autoevacuat, iar pentru că a suferit o intoxicaţie din cauza fumului, a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forţele de intervenţie au evacuat 20 de vecini ai imobilului afectat', a anunţat reprezentantul ISU Delta. Pompierii tulceni au reuşit să lichideze incendiul în aproape 35 de minute, iar cercetările ISU Delta au arătat cauza probabilă cauza a izbucnirii focului un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel