Incendiu în Tulcea: 20 de persoane evacuate de pompieri dintr-un bloc

Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov
Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu. 

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu cauzat de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Ce s-a întâmplat 

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu, a declarat, pentru AGERPRES, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 14,05, iar pentru stingerea lui au intervenit trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru salvare şi lucru la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea. 'Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul nouă al blocului.

Proprietara apartamentului s-a autoevacuat, iar pentru că a suferit o intoxicaţie din cauza fumului, a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forţele de intervenţie au evacuat 20 de vecini ai imobilului afectat', a anunţat reprezentantul ISU Delta. Pompierii tulceni au reuşit să lichideze incendiul în aproape 35 de minute, iar cercetările ISU Delta au arătat cauza probabilă cauza a izbucnirii focului un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel