Incendiu în Suceava. 25 persoane au fost evacuate

Incendiu
Incendiu

Cauza probabilă a izbucnirii focului, jarul unei țigări aprinse și lăsată nesupravegheată.

Mai multe persoane, printre care cinci copii, au fost evacuate, luni seara, în urm unui incendiu produs într-un bloc cu patru etaje din centrul municipiului Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, focul a izbucnit într-un apartament de la primul etaj, cu degajare mare de fum pe casa scării spre etajele superioare. La faţa locului au intervenit militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu apă şi spumă, sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pentru acordarea primului ajutor.

[citeste si]

Două persoane au ajuns la spital

23 de persoane, dintre care patru copii, au reușit să iasă fără ajutorul forțelor de intervenție. Alte două, un adult şi un copil, au fost evacuate de pompierii militari. Purtătorul de cuvânt al ISU a precizat că nu s-au înregistrat persoane cu atacuri de panică sau intoxicate, dar cinci au primit îngrijiri medicale, dintre care două au fost transportate la spital.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic generat de jarul unei ţigări aprinse lăsată nesupravegheată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel