Incendiu în subteran! Circulația a fost oprită în București

Circulaţia rutieră este oprită, la ora transmiterii acestei ştiri, în sectorul 3 al Capitalei, între Piaţa Muncii şi Dristor, din cauza unui incendiu ce se manifestă în subteran.

Problemele au fost semnalate duminică dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, la nivelul carosabilului fiind observat fum dens ieşind din gurile de canalizare. În zonă au fost trimise mai multe echipaje de la Rutieră care au decis ca traficul rutier să fie deviat, pe ambele sensuri, între Piaţa Muncii şi Dristor, informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, scrie b365.ro.

"Până la remedierea situației de către cei în drept, polițiștii rutieri vor aplica deviere în ambele sensuri, între Piața Muncii și Dristor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare pentru această zonă, respectiv str. Dristor, Calea Călărașilor - Bv. Basarabia", informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, fiind vorba despre un incendiu ce se manifestă în canalul subteran din zonă.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă conducătorilor auto să evite zona sau să folosească rute ocolitoare, respectiv str. Dristor- Calea Călăraşilor-bulevardul Basarabia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel