Incendiu în Sectorul 5 al Capitalei. Un apartament a luat foc

Un apartament din Sectorul 5 al Capitalei a luat foc.

UPDATE:  ISU București Ilfov intervine la un incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Soldat Ilie Mihail din sectorul 5 al Capitalei. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, întrucât într-una din camere sunt depozitate foarte multe materiale combustibile. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Au fost evacuate 20 de persoane. O persoană cu atac de panică este îngrijită de SMURD.

_______________________________________________________________

Incendiul ar fi izbucnit din cauza unor deşeuri depozitate în apartament. Patru autospeciale cu spumă și apă acționează pentru a stinge focul care s-a extins şi la alte apartamente. Flăcările din apartamentul de la etajul 7 au fost în mare parte stinse de pompieri, dar focul încă arde mocnit. Nu a fost necesară evacuarea tuturor locatarilor.

Tot la începutul acestei luni, un incendiu de amploare a avut loc, de data aceasta, în Prelungirea Ghencea. Un depozit în care se aflau inclusiv butelii a luat foc, atunci. Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit la faţa locului, fiind vorba de o mobilizare uriaşă de forţe pentru a stinge incendiul şi a limita proporţiile dezastrului. A existat, de asemenea, şi riscul producerii unei explozii.

Incendiul s-ar fi produs pe o proprietate privată unde existau câteva amenajări improvizate care serveau ca spații de depozitare. Au fost 400 de metri pătrați afectați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel