Incendiu în Gara Oravița. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu
Incendiu

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu care a afectat mai multe vagoane.

"Inspectoratul nostru a fost anunţat, prin 112, despre izbucnirea unui incendiu în Gara Oraviţa, la nişte vagoane dezafectate. Au intervenit de urgenţă două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa, cu două autospeciale de stingere. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta violent la patru vagoane şi ameninţa să se propage la alte trei vagoane şi la un depozit. În aproximativ 15 minute de la anunţare, pompierii militari au reuşit să localizeze incendiul şi au acţionat şi pentru îndepărtarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flăcări", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Având în vedere că suprafaţa afectată era mare, pentru eficientizarea misiunii de stingere a fost solicitat în sprijin şi un al treilea echipaj, din cadrul aceleiaşi Secţii de pompieri.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de unul de vegetaţie uscată.

Vezi și: Șofer vitezoman oprit de polițiști doar sub amenințarea armei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel