Incendiu între Corbeanca și Periș! UPDATE 10: Apel al primarului: Să nu mai vină oamenii aici!

Incendiu în Corbeanca, a anunțat, joi seară, Mihai Gâdea! Nadina Câmpean, care locuieşte în zonă, a precizat că focul este uriaş.

„Breaking news: incendiu de vegetație în Corbeanca! Foarte aproape de case! Bate vântul. Pompierii nu au ajuns încă la fața locului. Din cauza vântului, este periculos. Zona respectivă este mereu predispusă la incendii”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Focul se extinde. E vânt la această oră”, a mai spus Mihai Gâdea. „Cei din zona respectivă înțeleg că sunt speriați”, a adăugat acesta.

UPDATE 1: Primarul Valeriu Anton a făcut mai multe declarații la Antena 3: „Incendiul este între Corbeanca şi Periş. Nu este grav. E departe de case. Poliția Locală e acolo. Cred că cineva a dat foc la miriște. Sunt și pompierii. (...) Bate și vântul.” Primarul a spus că se deplasează la fața locului. 

2. -imagine fara descriere- (incendiu_corbeanca_78424600.jpg)

UPDATE 2: Potrivit unui martor DCNews, incendiul s-ar fi produs într-o zonă destul de inaccesibilă.

UPDATE 3: „Focul este uriaș!”, a zis Nadina Câmpean. „Cerul este roșu, focul e foarte mare și nu îmi dau seama cum vor putea pompierii să-l stingă. (...) Chiar este șocant! Singura parte bună este că e mai departe de case. (...) Până la ploaie, trebuie să ne bazăm pe pompieri. Mi se pare că se extinde foarte repede”, a spus Nadina Câmpean, jurnalist Antena 3.

2. -imagine fara descriere- (incendiu_corbeanca__75445200.jpg)

UPDATE 4: „Distanța până la case e de probabil 4 km”, a revenit Mihai Gâdea. „E posibil ca lucrurile să arate din ce în ce mai rău”, a adăugat acesta. 

UPDATE 5: Primarul din Periș ar fi spus că nu a fost anunțat de ISU, a mai zis Mihai Gâdea. „Din informațiile noastre, sunt patru mașini de pompieri”, a zis acesta. Apelul la 112 a fost dat la ora 22.40. 

UPDATE 6: Primarul din Periș a intervenit, aproape de miezul nopții, prin telefon la Antena 3. Acesta a spus că a aflat despre incendiu din presă. Se va deplasa la locul incendiului. 

UPDATE 7: „Când ajungi în zonă, efectiv nu mai vezi nimic! Repet: singura parte bună este că nu sunt casele atât de apropiate. Cred că nu există, în acest moment, pericolul de a se extinde la case. Este cutremurător să vezi oamenii speriați, ieșiți la poartă”, a spus, într-o nouă intervenție, Nadina Câmpean. 

UPDATE 8: Primarul din Corbeanca a intervenit, din nou, la Antena 3, pentru a lansa un apel de ultimă oră. „Fac un apel. Sunt oameni curioși care se uită în zonă, vin cu mașinile și blochează! Noi mai așteptăm două, trei mașini de pompieri și nu vor mai avea loc”, a spus primarul. Acesta a mai zis că incendiul este sub control. „Sunt trei km până la case”, a precizat primarul. 

UPDATE 9: „Foarte posibil să fi pornit de la fulgere”, a spus, după miezul nopții, Mihai Gâdea. 

UPDATE 10: Sarmiza Andronic, care stă aproape de zona incendiului, a făcut câteva declarații: „Cei de la pază au spus că incendiul a pornit de la un fulger. Au fost multe fulgere în acea zonă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel