Incendiu devastator în Centrul Istoric. Sunt minimum 70 de morți

The Indian Express - Incendiu
The Indian Express - Incendiu

Mai mulți turiști aflați într-un restaurat cât și mai mulți nuntași aflați într-un alt restaurant și-au pierdut viața în urma unui incendiu care a mistuit Centrul Istoric.

Centrul istoric al orașului Dhaka, capitala Bangladeshului a fost mistuit de un incendiu violent care a izbucnit la un depozit de materiale chimice. Agențiile de presă străine transmit că s-au înregistrat cel puțin 70 de morți.

Potrivit site-ului postului BBC News "incendiul a izbucnit în incinta unui depozit de produse chimice aflat la parterul unei clădiri rezidenţiale din zona Chawkbazar", a declarat generalul Ali Ahmed Khan, directorul serviciului de apărare civilă şi pompieri din Bangladesh.

Incendiul s-a răspândit cu rapiditate în condiţiile în care clădirile din această zonă sunt la foarte mică distanţă unele de altele, iar străzile sunt înguste.

Printre zecile de victime se numără clienţi ai unui restaurant, cât şi mai mulţi participanţi la o nuntă, a declarat Ibrahim Khan, un oficial din cadrul Poliţiei metropolitane din Dhaka.

Autoritățile se așteaptă ca numărul victimelor să crească întrucât în multe clădiri nu s-a putut intra din cauza pericolului de prăbușire.

Vezi și: 4 morți și 100 de răniți într-un incendiu de la o uzină din Bangladesh

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel