Incendiu Colectiv. Adrian Rugină, toboşarul trupei Bucium, printre cei morți

Adrian Rugină, toboşarul trupei Bucium, se află printre cele 27 de persoane care au decedat în incendiul de la Clubul Colectiv. Pasiunea pentru muzica rock l-a adus în clubul infernului, însă a murit ca un erou, încercând să îi salveze pe ceilalți.

„O veste grea, din păcate! A murit un Om drag aseară în incendiul de la clubul din București. Amintiri extraordinare mă leagă de el, de pe vremea când cântam în Teuton. Dumnezeu să te odihnească!", a anunțat, pe pagina sa, Adi Beznă.

Fostul membru al trupei Teuton, Adrian Rugină avea 38 de ani și era absolvent al Academiei de Studii Economice, iar pasiunea pentru muzica rock l-a adus vineri seară în Club Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity își lansa un nou album.

Adrian Rugină se salvase inițial, însă a murit încercând să-i salveze pe alții, după cum a mărturisit, pentru ziarulring.ro, cântăreața Sorina Mihalache (fondatoare Lala Band): „El este unul dintre eroi... A reușit imediat să iasă teafăr din club, apoi a intrat înapoi să ajute la salvarea altor vieți, și n-a mai ieșit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii noștri comuni. Sunt afectată de tot ce s-a întâmplat", a declarat Sore pentru sursa citată.

Pe pagina sa de Facebook, plină cu fotografii de la concerte, mesajele din partea prietenilor și a cunoscuților curg după ce s-a aflat că Adrian Rugină nu mai este.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel