INCENDIU cabană. Construcția din lemn, făcută scrum. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la o cabană din Săsciori, judeţul Alba. 

Construcția din lemn s-a făcut scrum, deși pompierii din Sebeș, ajutați de voluntari din cadrul  Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săsciori au intervenit de urgență cu trei autospeciale. În urma incendiului, au ars atâtâ cabana, o centrală termică, cât și toată aparatura și mobila masivă, potrivit stirileprotv.ro. 

”Garda Sebeș intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit confecționată din lemn pe raza localității Săsciori. Incendiul este localizat”, transmite ISU Alba.

Pagubele se ridică la peste 150.000 de lei. Cel mai probabil, incendiu a izbucnit din cauza unei sobe. Militarii au reuşit să limiteze extinderea incendiului. Din păcate, pompierii nu au mai putut salva nimic din imobil și s-au concentrat doar spre localizarea incendiului, astfel încât flăcările să nu se extindă și în împrejurimi, conform ziarulunirea.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Unirea" al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă

-Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
-Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
-Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel