INCENDIU. Sfârșit TRAGIC pentru doi tineri

Doi tineri au murit în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința lor.

Potrivit bihon.ro, doi tineri și-au pierdut viața după ce un incendiu a izbucnit în timpul nopții de joi spre vineri în locuința lor. 

Cei doi urmau sa se casatoreasca curand

La locui incidentului s-au deplasat două echipaje de stingere a incendiului și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, conform reprezentanților ISU Crișana Bihor.

„Pompierii militari au pătruns în locuința inundată cu fum, acționând concomitent pentru căutarea celor două victime surprinse de flăcări în interiorul locuinței, conform informațiilor furnizate de proprietar, respectiv pentru stingerea incendiului ce se manifestă violent la etajul imobilului și acoperiș. În urmă acțiunii de căutare, pompierii militari au găsit în holul de la etajul locuinței, două persoane carbonizate, respectiv fiică proprietarului în vârstă de 25 ani și viitorul ginere, în vârstă de 23 ani.  Echipajul de paramedici al subunității a acordat primul ajutor proprietarului locuinței, care a suferit arsuri de gradul I și ÎI la nivelul mâinilor și al toracelui, predându-l ulterior echipajului Serviciului de Ambulanță Județean", a informat cpt. Camelia Roșcă, purtător de cuvânt la ISU Crișana Bihor.

Cauza incendiului, ar un coș de fum deteriorat

Pompierii s-au luptat timp de o oră cu flăcările, iar daunele materiale s-au înregistrat acoperișul locuinței pe o suprafața de circa 50 de metri pătrați și bunurile din două camere aflate la etaj și casă scării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel