Incendiu Bamboo. Rareș Bogdan, critic cu Firea și Cioloș: ”Ipocrizia naște monștri”

Jurnalistul Rareș Bogdan scrie pe Facebook că ”ipocrizia românească naște monștri”. El susține că incendiul în care a ars Bamboo arată că ”legea nu există în această țară.”

”(Legea- n.r.) E o poveste inventată pentru cei mulți care de cele mai multe ori sunt considerați și prosti de Puternicii Zilei. Nu am învățat absolut nimic după Colectiv. În continuare nu există proceduri clare și în continuare funcționează sute de cluburi și restaurante fără autorizații în țara aceasta. Agitația acelor luni după plecarea la Ceruri a celor 64 de îngeri a trecut și nesimțirea și ȘPAGĂ a intrat în normalitatea de zi cu zi în relatia Autoritate-Agent Economic pus pe rele. Trăim în țara unde agentul economic corect este considerat fraier și unde smecherul și tâlharul este zeificat ca fiind DESCURCĂREȚ” scrie Rareș Bogdan.

Jurnalistul critică declarațiile Gabrielei Firea, despre care spune că ”bate câmpii cu grație” și căreia îi amintește că este de opt luni la Primăria Capitalei. 

”Deci, să fie cât se poate de clar, tragedia din Colectiv se poate repeta oricând și aproape oriunde pentru că Dacian cu ai lui au facut pe Dracu ghem și nu au reușit nici măcar să rezolve clar chestiunile procedurale și legale cu privire la modul de funcționare și de avizare al unui astfel de stabiliment. Au venit să facă puțina lumină în hatisul și mizeria absolută lăsată de politicienii ultimilor 27 de ani și au sfârșit învinși de Sistemul Infracțional din Înalta Administrație sau de propria lor inadecvare și incompetență! Alegeti Dumneavoastră.”, mai scrie el.

[citeste si]

Gabrielei Firea îi reproșează că a ”vorbit ca să se afle în treabă”, iar lui Dacian Cioloș că nu a reușit să rezolve măcar chestiunile procedurale și administrativ, pentru că ”Guvernul Cioloș a amânat aplicarea legii care permitea inchiderea imediată a cluburilor și discotecilor sau restaurantelor și barurilor ce functionează ilegal sau fără a respecta legislația și reglementările privitoare la incendii și siguranța alimentara”. 

”Asta e țara unde hoții, tâlharii, proștii și ticaloșii sunt considerati abili, decurcăreti, șmecheri și eroi urbani. Hai siktir!” a conchis Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel