Incendiu Bamboo. Cine este Joshua Castellano, proprietarul clubului

Joshua Castellano este proprietarul clubului Bamboo, dar și a altor cluburi din București și saloane pentru evenimente private. 

Joshua Castellano are 51 de ani, este italian, originar din Napoli. El a venit în România în anii `90. El face parte din ”clanul Castellano”. Nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soț al Antoniei.

Despre Joshua și o fratele său, Ciro, parteneri de afaceri, se spune că ar fi nepoții lui Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizatii mafiote Camorra, potrivit Cancan. 

Joshua Castellano a fost "reținut in Italia, la data de 12 mai 1992, într-un dosar care viza traficul de stupefiante”, dar a fost eliberat fără a se reține acuzații în sarcina sa.

Ciro Castellano a fost arestat în 1988 pentru asociere de tip mafior și spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală și șantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot și trafic de arme, în 2000 pentru asociere de tip mafiot, potrivit Click, citat de HotNews. 

Presa mai scria că Joshua Castellano este pe lista de suspecți a unei crime la comandă.  În primăvara lui 2004, în Parcul Verdi din Capitală a fost găsit cadavrul lui Alberto Ranaldi, un mafiot italian, membru al clanului La Camorra. La data la care s-a produs omorul, bărbatul a fost sunat de la un telefon public din Piaţa Dorobanţi, situat în imediata apropiere a unui magazin, controlat de familia Castellano.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel