EXCLUSIV  Incendiu Balș. Guşă: Nicuşor Dan a crezut că se poate juca cu cei de prin apartamente, dar uite că la spital nu s-a putut juca!

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat ştirea care a cutremurat de dimineaţă România, cu incendiul de la Institutul Matei Balş.

"Rămâi fără replică... Atunci când am văzut, de dimineaţă, că din nou şi din nou se întâmplă acelaşi lucru am scris aşa o frază, nu am mai scris editorialul obişnuit, că mi-am dat seama câte drame similare, nu de aceeaşi amplitudine dar drame umane, administrative, juridice, se întâmplă practic în fiecare dimineaţă.

Vă daţi seama cum amărâţii ăia au fost tracasaţi, scoşi din incendiu, plimbaţi la cine ştie ce spitale, morţi cu familiile aferente, cine ştie câţi afectaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo... Nu mai ai ce să comentezi. Suntem praf, ce-i drept. Dacă vrei să mergem la cauzele reale care se pare că au apărut: în Bucureşti nu e căldură, domnul Nicuşor Dan a crezut că se poate juca cu cei de prin apartamente care săracii se încălzesc cu aeroterme, reşouri sau cu ce mai pot, dar uite că nu s-a putut juca la spital. Am înţeles că din cauza unei aeroterme cu care cei de la Balş se încălzeau a venit acest incendiu. Procurorii s-au sesizat, dar cred că o fac de formă, pentru că  s-au sesizat de fiecare dată, de la Colectiv încoace. Şi ce?", a declarat Cozmin Guşă la emisiunea "Deferiţi mass-media", de la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel