Incendiu AFI Ploieşti. De la ce a pornit focul. Anunţul companiei

Un incendiu a izbucnit, miercuri, 26 decembrie, în curtea interioară a mall-ului AFI Ploieşti. 

Iată care este precizarea făcută de către conducerea companiei: "In data de 26 decembrie a avut loc un incendiu minor in zona de depozitare a deseurilor. Persoane neidentificate au aruncat in trecere o tigara aprinsa si o parte din materiale au luat foc. Incendiul a fost izolat si oprit imediat de catre echipa de pompieri de serviciu si nu s-au inregistrat pagube. Clientii mall-ului au fost tot timpul in siguranta. In acest moment au fost sesizate autoritatile pentru a se identifica persoanele care au provocat acest incident."

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit în zona în care erau depozitaţi mai mulţi europaleţi, în aer liber, fără să existe pericol de propagare. Mall-ul a fost evacuat preventiv până la sosirea echipajelor de pompieri. Reprezentanţii ISU au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi cu o ambulanţă SMURD.

Până în jurul orei 15.00 incendiul a fost lichidat. Focul a afectat 40 mp de izolaţie exterioară din polistiren şi 20 de europaleţi. Au fost evacuate peste 1.000 de persoane, din cauza fumului care a pătruns pe o gură de ventilaţie aflată la subsolul clădirii.

Vezi şi: Incendiu Mall Ploiești. Peste o mie de persoane, evacuate de urgență

Chefi la cuțite, ediţie de colecţie în prima zi de Crăciun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel