Încăierare în aer - VIDEO. Un avion, forțat să aterizeze de urgență

O aeronavă a fost forţată să se întoarcă din drum din cauza unei încăierări între pasageri.

Un bărbat turbulent, care şi-a dat jos o parte din haine într-un un zbor cu destinaţia Singapore, a determinat avionul să se întoarcă în Australia, a informat marţi presa locală, citată de DPA. Bărbatul a fost arestat după ce zborul companiei Scoot a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Sydney luni seara, a declarat poliţia federală australiană pentru televiziunea publică ABC.

Avionul companiei aeriene low-cost făcea ruta Coasta de Aur (Australia) - Singapore când doi bărbaţi au început o altercaţie. Un filmuleţ făcut de călători şi postat online arată un bărbat care încearcă să-i pună mâna în gât celuilalt, înainte ca echipajul şi alţi pasageri să intervină pentru a-i separa. Un bărbat poate fi văzut certându-se cu un însoţitor de zbor, rupându-şi brusc tricoul şi atacând apoi o altă persoană. Mai mulţi pasageri îl prind apoi pe atacator şi îl imobilizează pe culoarul dintre scaune, legându-i mâinile şi picioarele.

VIDEO

Un pasager a povestit pentru ABC că unul dintre bărbaţi băuse mult şi cam la 20 de minute după decolare a devenit agresiv. O purtătoare de cuvânt al companiei Scoot a precizat pentru ABC că bărbatul a părut să se comporte normal în timpul decolării, apoi a început să deranjeze pasagerii din jur. În încercarea de a dezamorsa situaţia, însoţitorii de zbor l-au mutat şi nu i-au mai servit alcool. Potrivit purtătoarei de cuvânt, după aproximativ două ore de zbor, bărbatul a lovit o persoană, iar cei doi au început să se încaiere, înainte ca pasagerul care a pornit cearta să poată fi imobilizat. Pilotul a decis sa se întoarcă şi să aterizeze la Sydney. Poliţia nu a precizat dacă bărbatul certăreţ va fi sau nu pus sub acuzare pentru comportamentul său.

Citește și:

Avion cu pasageri, aterizare de urgență în România. Probleme tehnice grave

Cel mai lung zbor din lume: Singapore - New York

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel