Încă un primar PDL susține candidații USL

ilie
ilie

Dezertările din PDL s-au înmulțit în ultima perioadă. Ultima plecare este a primarului municipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheş, care a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL din colegiile din zonă, anunţând că îi va susţine în campania pentru alegerile parlamentare pe cei doi reprezentanți ai USL.

 Gheorghe Flutur, fostul președinte al CJ Suceava și unul dintre liderii de marcă ai PDL,  se pare că a pierdut controlul organizației județene. După ce săptămâna trecută, primarul Sucevei, pedelistul Ion Lungu, a anunțat că va susține în alegeri pe liderul PNL, Alexandru  Băișanu, sâmbătă, a venit rândul primarului din Vatra Dornei, Ilie Boancheş, să declare că va susține candidații USL.

Prezent la lansarea candidaţilor USL din zona Vatra Dornei, Neculai Bereanu pentru Senat şi Dumitru Pardău pentru Camera Deputaţilor, primarul PDL al municipiului Vatra Dornei a spus că este mândru să fie prezent la astfel de evenimente fericite.

 "Nu puteam lipsi de aici când avem în mijloc dorneni adevăraţi care chiar dacă locuiesc în altă parte nu au uitat de Dorna", a spus Boancheş, care a precizat că îşi doreşte ca cei doi candidaţi ai USL să fie aleşi pentru că sunt oameni apropiaţi de zonă.

PDL s-a confruntat în ultima perioadă și  cu  alte declarații pentru susținerea candidaților USL. La Hunedoara, primarul municipiului, Viorel Arion, a participat și el la lansarea candidaților USL pentru alegerile parlamentare.

De asemenea,  primarul PDL din comuna Luncavița, Tulcea,  s-a declarat susținător al candidaților USL.  „Am decis ca la aceste alegeri să sprijin candidaţii USL, datorită faptului că cetăţenii comunei îşi doresc acest lucru. În colegiul nostru, oferta USL este mult mai bună faţă de celelalte partide”, a declarat Ilie Ştefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel