Încă un caz "RAISA" zguduie Poliția Română. Copil, lovit pe trecere

Încă un caz "RAISA" zguduie Poliția Română. Copil, lovit pe trecere / Sursă foto: Poster photo created by frimufilms - www.freepik.com
Încă un caz "RAISA" zguduie Poliția Română. Copil, lovit pe trecere / Sursă foto: Poster photo created by frimufilms - www.freepik.com

Încă un copil lovit pe trecerea de pieton de mașina de Poliție.

Mașina de Poliție circula regulamentar, polițiștii nu erau în misiune, probabil acesta a fost și motivul pentru care nu se grăbeau. În imaginile difuzate în presă se observă cum un copil de 16 ani, traversează în fugă pe trecerea pentru pietoni fără să se asigure.

Copilul a fost transportat la spital. Polițistul care conducea mașina de Poliție a fost testat, iar rezultatul a fost unul negativ, nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit celor de la IPJ Bacău.

Accidentul s-a produs în orașul Bacău în zona Gării, s-a făcut cercetarea la locul accidentului de către colegii polițistului și cu siguranță s-a deschis deja un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul acestei tinere este asemănător cu accidentul Raisei din București.

"Aici la Bacău... Ferească Dumnezeu, se poate întâmpla oricui care conduce autoturismul. Din acest motiv la trecerea de pieton trebuie să fim extrem de atenți, așa cum zice și Legea, să reducem viteza până la evitarea oricărui pericol. Problema inițial e tot în curtea Poliției pentru că polițiștii trebuie să facă cursuri de conducere. Nu știu câți ani avea polițistul respectiv, pentru că... imaginați-vă, dacă vine un copil de 19-20 de ani care are doar permis, n-a muncit pentru mașină în viața lui, n-a condus și îi dai o mașină cu girofar...nu se pricepe, și de aici evenimente nefericite.", a explicat Surugiu, lider de Sindicat al Polițiștilor.

VEZI ȘI: Polițistul care a ucis-o pe Raisa, scrisoare către părinții fetei: Nu mă percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care...

Pe 13 Ianuarie o fetiță a fost sulberată pe trecerea de pieton de o mașină de poliție

Bogdan Berechet, şeful Poliţiei Capitalei, a făcut noi declaraţii despre accidentul din Capitală, în care o autospecială a Poliţiei a accidentat mortal o fetiţă de 11 ani. Poliţistul care a provocat accidentul a fost pus sub control judiciar. 

"Dumnezeu să o odihnească în pace pe Raisa şi doresc însănătoşire grabnică celeilalte fetiţe. 

Poliţiştii, împreună cu procurorul de caz, au demarat imediat cercetări, pentru clarificarea cât mai rapidă a situaţiei şi a dispune măsurile legale. A fost dispusă măsura controlului judiciar timp de 60 de zile. Conform statutului poliţistului, în calitate de şef al Poliţiei Capitalei am decis retragerea de pe funcţie şi punerea la dispoziţie a lucrătorului", a declarat Bogdan Berechet. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel