Încă un caz de COVID-19 la Casa Albă. Şeful de cabinet al vicepreşedintelui Pence, infectat

Şeful de cabinet al vicepreşedintelui SUA Mike Pence a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus sâmbătă, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit AFP.

Marc Short este cel mai recent nume de pe lista personalului administraţiei Donald Trump care a contractat coronavirusul.

Short a fost plasat în carantină, a declarat într-un comunicat Devin O'Malley, purtătorul de cuvânt al vicepreşedintelui.

"Vicepreşedintele Pence şi doamna Pence au fost testaţi negativ pentru COVID-19 astăzi, iar starea lor de sănătate rămâne bună", a adăugat el.

Mike Pence, aflat în campanie pentru alegerile din 3 noiembrie, îşi menţine neschimbat programul, potrivit aceleiaşi surse. Însuşi preşedintele Donald Trump a fost spitalizat pentru câteva zile din cauza COVID-19, însă şi-a revenit.

Trump a minimalizat gravitatea crizei sanitare, cerând repornirea afacerilor pentru a relansa economia.

Cu circa 89.000 de cazuri noi, Statele Unite au înregistrat sâmbătă un număr record de contaminări pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins. Până în prezent, ţara a raportat circa 225.000 de decese asociate noului coronavirus, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel