Încă un bancomat aruncat în AER în Lumina (Constanța). Hoţii au fugit cu o sumă de bani

O explozie la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din comuna Lumina a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute sustrăgând o sumă de bani şi fugind cu un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea noaptea de marţi spre miercuri, că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie. Din primele verificări efectuate a reieşit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive. 'Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate', au menţionat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel