Încă un accident în Bacău. Victime: trei copii și doi adulți

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU

Un nou accident s-a produs, duminică, în județul Bacău. Două mașini s-au ciocnit, iar trei copii și doi adulți au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în comuna Livezi, sat Livezi, unde două mașini s-au ciocnit. Au fost implicați trei copii cu vârstele între 5 și 10 ani și trei adulți.

La CPU Onești au fost transportați cei trei copii și doi adulți. Cel de-al treilea adult, șoferul unuia dintre autoturisme, a refuzat transportul la spital. Din celălalt autoturism a fost descarcerat un adult.

***

Tot astăzi, un autoturism și un microbuz s-au ciocnit în jud. Bacău, 15 persoane implicate, șapte decese. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane.

IGSU a comunicat că șapte persoane au decedat, iar alte cinci au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informații comunicate, cinci persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție. ISU anunță că la fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri și mai multe ambulanțe. 

Aglomerație pe Transfăgărășan. O coloană de mașini s-a format spre Bâlea Lac

Aglomerație, duminică după-amiaza, pe Transfăgărășan. O coloană de mașini s-a format spre Bâlea Lac.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 16:00, din cauza numărului mare de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 73-76, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, județul Sibiu, pe sensul de urcare către Bâlea Lac, s-a format coloană în ușoară mișcare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel