Încă o victimă a adolescentului de 16 ani a murit

Doliu
Doliu

O fată de doar 14 ani a murit la spital. Ea este una din victimele tânărului de 16 ani care s-a îmbătat și a intrat cu mașina în trei grupuri de copii, fără a opri. 

Adolescentul de 16 ani era aproape în comă alcoolică în ziua în care a furat mașina părinților. El a lovit mai mulți copii care veneau de la colindat în seara de Bobotează. În 13 ianuarie, a fost înregistrat al doilea deces provocat de tânărul de 16 ani. 

Accidentul s-a produs în 5 ianuarie. Oamenii de pe Valea Bârgăului merg în seara zilei de 5 ianuarie la cunoscuți, prieteni, iar copiii la colindat. 

Adolescentul beat a luat mașina părinților, a ieșit pe DN 7 și în doar 5 minute a lovit trei grupuri de adolescenți. 

Trei accidente în 5 minute, două tinere ucise

În urma accidentului, o fetiță de aceeași vârstă cu șoferul, de 16 ani, a ajuns în stare gravă la spital și a murit câteva ore mai târziu. Ea a fost prima victimă care a decedat după nebunia copilul de 16 ani. Alături de fată a ajuns la spital și mama sa, care a suferit multiple facturi. Ele se întorceau spre casă de la o sală de rugăciuni. 

După ce le-a lovit pe cele două, adolescentul a intrat într-un grup de trei fete, de 10 ani și de 11 ani. Una dintre fete a fost externată săptămâna trecută, iar alta a dat semne că-și revine, fiind detubată. 

Ultimul copil lovit a fost Cristina, în vârstă de 14 ani. Ea își însoțea sora mai mică la colindat. O asistentă medicală a readus-o la viață, dar ea s-a stins în ziua de 13 ianuarie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel