Încă o țară este implicată, nu doar Qatarul, potrivit Der Spiegel, în scandalul de corupție din PE

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Încă o țară este implicată, nu doar Qatarul, potrivit Der Spiegel, în scandalul de corupție din Parlamentul European.

Și Marocul este implicat în scandalul de corupţie care afectează Parlamentul European. Această informație a fost furnizată de săptămânalul german Der Spiegel care spune că a avut acces la niște documente extrem de interesante, transmite EFE.

Conform Der Spiegel, fostul europarlamentar italian Pier Antonio Panzeri ar fi primit mită atât din partea Qatarului, cât şi a Marocului. Ce ar fi făcut în schimb? Și-ar fi folosit influența pentru a modifica anumite decizii politice în Parlamentul European.

Potrivit primelor informații, două rude ale lui Pier Antonio Panzeri l-au ajutat pe fostul eurodeputat social-democrat să transporte „cadouri” pe care ambasadorul Rabatului le înmâna acestora într-o ţară din Europa de est neidentificată.

Legăturile cu Maroc ar fi fost în perioada 2004 şi 2019

Pier Antonio Panzeri ar fi menţinut legături cu Marocul în perioada în care a fost eurodeputat, mai precis între anii 2004 şi 2019. Potrivit Der Spiegel, în acea perioadă, Pier Antonio Panzeri a fost membru al Subcomisiei pentru drepturile omului din legislativul european (DROI) şi al delegaţiei responsabile cu relaţiile cu statele din regiunea Maghreb.

Pier Antonio Panzeri era și fondatorul şi preşedintele organizaţiei pentru drepturile omului „Fight Impunity”, din care făcea parte şi Francesco Giorgi, iubitul Evei Kaili.

VEZI ȘI: Ponta a găsit singura ”parte pozitivă” după eșecul aderării României la Schengen: În ziua aia, am avut un experiment / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel