Încă 8 persoane au fost reținute în urma scandalului de la Săcele

Polițiștii din Brașov au reținut încă opt persoane în urma scandalului de la Săcele. Acestea urmează să fie duse la audieri. 

În continuarea cercetărilor desfășurate de către polițiștii brașoveni cu privire la incidentul petrecut la data de 19 aprilie 2020 pe raza municipiului Săcele, jud.Brașov și în continuarea informațiilor furnizate în dimineața zilei de 20 aprilie 2020 referitoare la cele 8 persoane reținute pentru 24 de ore și întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tentativă la omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, IPJ Brașov a făcut noi precizări. 

”Polițiștii brașoveni au continuat cercetările într-un dosar penal disjuns, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”. Astfel, a fost probată activitatea infracțională a încă 8 persoane, acestea fiind reținute pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă. 

Toate cele 16 persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel