Inaugurare Joe Biden. Donald Trump, ultimul discurs de președinte SUA: Vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul- VIDEO

Joe Biden, SUA
Joe Biden, SUA

Astăzi, 20 ianuarie 2021, este ziua inaugurării președintelui ales Joe Biden. Una cum nu a mai fost alta în istorie.

UPDATE: Donald Trump a ajuns la baza Andrews, unde a ținut ultimul discurs de președinte.

”Am făcut atât de multe împreună, vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, staff-ului meu. Le mulțumesc că sunt aici. Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru muncă, pentru că oamenii nu știu cât a muncit această familie și au muncit pentru dvs. Ar fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar au ales să facă asta. Vă mulțumesc foarte mult.” a spus Donald Trump.

”A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima doamnă este o femeie foarte delicată și frumoasă, și-a îndeplinit cum trebuie misiunea. E atât de populară printre oameni, de fapt, draga mea, vrei să spui câteva cuvinte?” a spus Donald Trump. Melania Trump a venit în acel moment la microfon, de unde a spus: ”Să fiu Prima Doamnă a voastră a fost cea mai mare onoare, vă mulțumesc pentru dragoste, pentru susținere, veți fi în gândurile mele, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, familiile, aceste momente”.

”Se vor întâmpla lucruri minunate, să vă amintiți de noi”

”Ce ar mai putea fi spus? Ce am făcut noi a fost uimitor, a fost ieșit din comun” a continuat președintele, adăugând: ”Am reconstruit Armata SUA, am creat o nouă forță, forța spațială, noi n-am fost o administrație obișnuită, am avut grijă de veterani. Avem o rată de aprobare de 91% printre veterani. Înainte să venim noi, au fost tratați foarte rău. Am scăpat de oamenii care nu aveau grijă de veteranii noștri așa cum trebuia. De asemenea, am avut cele mai mari reduceri de taxe din istorie și reforme. Sper să nu vă crească taxele, dar, dacă vor face asta, dacă vă uitați la reglementările pe care le-am făcut, reducerile au fost mult mai importante, de aceea, am avut cifre atât de bune în privința locurilor de muncă. Dacă nu începea pandemia, am fi avut cifre care nu au mai fost văzute niciodată, deja avem cele mai bune cifre pe care le-a văzut America vreodată. Am primit o lovitură, toată lumea a primit. Am căzut, ne-am ridicat. Bursa deja s-a ridicat mai mult, e mult mai sus decât era înainte de pandemie, așa că am mărit-o de două ori. Veți vedea cifre incredibile care vor începe să vină, dacă vom fi atenți, se vor întâmpla lucruri minunate. Să vă amintiți de noi când veți vedea că se vor întâmpla aceste lucruri”. 

Donald Trump a vorbit și despre vaccinul anti-COVID-19, dar și despre munca pe care a depus-o: ”Am dat totul pe terenul de luptă”. ”Primul lucru pe care trebuie să-l facem e să ne aducem respectul și dragostea față de familiile care au suferit atât de mult din cauza virusului. A fost un lucru care s-a abătut asupra întregii lumii. Știm de unde a venit, este un lucru groaznic, așa că fiți foarte atenți.” a continuat Donald Trump. 

”Sunteți minunați, este o țară minunată, este onoarea mea cea mai mare și cel mai mare privilegiu al meu este că v-am fost președinte” a mai spus Trump Americii. ”Voi lupta întotdeauna pentru voi, voi asculta, voi privi, viitorul acestei țări nu a fost niciodată mai bun. Doresc noii administrații succes și noroc. Cred că vor avea succes, pentru că au fundația să facă ceva spectaculos, i-am adus într-o poziție în care n-au mai fost niciodată, în ciuda pandemiei care ne-a lovit. Lucrurile pe care le-am făcut au fost incredibile. Vă spun la revedere” a continuat Donald Trump. 

”Vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul” a mai spus președintele Donald Trump, care i-a mulțumit vicepreședintelui Mike Pence și Congresului SUA. 

UPDATE: Donald Trump părăsește Casa Albă. 

Vezi și: Donald Trump, gest de luptă la plecarea de la Casa Albă - FOTO

În câteva ore, președintele ales Joe Biden va intra în Casa Albă ca al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Donald Trump, încă în funcție, se pare că și-ar fi organizat singur un eveniment de plecare de la Casa Albă. În timp ce el lasă în urmă Washingtonul, marchează și o premieră istorică: este primul președinte în 152 de ani care nu participă la învestitura succesorului său. 

În scurt timp, Donald Trump va ține ultimul discurs de președinte al Americii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel