Înalta Curte respinge cererea DNA în cazul Cozma. Ce se va întâmpla cu șeful CJ Prahova

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea DNA de arestare la domiciliu a președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și au înlăturat interdicția de a se vedea cu fiul său, deputatul Vlad Cosma.

Mircea Cosma este trimis trimis în judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu, într-un dosar în care fiul său, deputatul PSD Vlad Cosma, este acuzat de trafic de influență.

Judecătoarea Maricela Cobzariu a respins, marți, cererea procurorilor de înlocuire a măsurii controlului judiciar dispusă față de Cosma, cu cea a arestului la domiciliu, potrivit luju.ro.

Arestul la domiciliu l-ar fi pus pe Cosma în imposibilitatea de a-și exercita funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Judecătoarea a mai decis și admiterea cererilor formulate de Mircea Cosma și fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, de înlăturare a interdicției de a lua contact unul cu celălalt. Mircea Cosma și fiul său locuiesc în același bloc.

Mircea Cosma și Vlad Cosma au fost trimiși în judecată în data de 11 aprilie 2014, pentru luare de mită și abuz în serviciu, respectiv trafic de influență. Dosarul a fost extrem de rapid finalizat de procurori, la fix două luni de la momentul în care DNA a încercat fără succes arestarea celor doi. Cauza în care sunt judecați Mircea și Vlad Cosma privește atribuiriea unuor contracte de lucrări în județul Prahova, de către Consiliul Județean.

Citește și: Deputații nu permit arestarea preventivă a lui Vlad Cosma (PSD)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel