"Înainte prin dreapta", sloganul de la Școala de Vară a tineretului PDL

scoala
scoala

Amânată cu două săptămâni din cauza nunții mezinei lui Traian Băsescu, tinerii PDL s-au întâlnit la Eforie Nord în cadrul Școlii de Vară, care se va desfășura  în perioada 13-15 septembrie. "Înainte prin dreapta" este sloganul sub care tinerii liberal-democrați sunt reuniți la Hotelul "Dunărea" din Eforie Nord.

[caption id="attachment_231869" align="alignleft" width="310"] Fostul premier, Emil Boc, în timpul Școlii de Vară din 2011[/caption]

La reuniunea de joi, tinerii participanţi, care purtau tricouri albe pe care era înscris cu albastru sloganul "Înainte prin dreapta", i-au avut printre invitaţi pe prim-vicepreşedinţii PDL Mihai Stănişoară şi Cezar Preda, precum şi pe vicepreşedinţii Traian Ungureanu şi Cristian Boureanu, acesta din urmă îndemnându-i pe tineri, în intervenţia sa, să se şi distreze.

"Distraţi-vă, apăraţi-vă dreptul la a vă distra, nu vrem să conduceţi o societate încrâncenată, normalitatea presupune absenţa falsităţii", a spus el.

 Tinerii democrat-liberali se vor întâlni în zilele următoare şi cu alţi membri ai conducerii partidului, între care Vasile Blaga, dar şi cu parteneri ai PDL din polul de centru-dreapta, precum Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurelian Pavelescu. În programul evenimentului nu figurează şi prezenţa lui Mihail Neamţu.

 Vineri la prânz începe, la Costineşti, şi "Şcoala de training" a femeilor democrat-liberale, intitulată "Respect pentru România, respect pentru femei", aceasta urmând să se desfăşoare în perioada 13-16 septembrie şi să aibă printre invitaţi o serie de lideri ai partidului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel