EXCLUSIV  Înainte de Luna Plină, previziuni tari pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Scorpion. Atenție la cheltuieli pentru Săgetător

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii, înainte de Lună Plină în Capricorn de miercuri.

Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. În semnul Capricornului. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Evenimentul se va resimți mai ales în viața celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Dar cum nimeni nu este buricul pământului, nu înseamnă că toți cu acest marcaj vor avea evenimente marcante. Pentru cei afectați: doliul emoțional este unul dintre cele mai serioase procese de maturizare. A, și încă ceva: sănătatea mintală este cheia. Nu gândirea pozitivă care, de cele mai multe ori, înseamnă mai mult o fază de negare, a transmis Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată luni, începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Atmosfera de la serviciu este una tensionată. Astrele îți recomandă să eviți discuțiile contradictorii cu șefii sau autoritățile. 

Taur

Totul se mișcă încet, exact cum îți place ție. Apropiații se vor plânge și vor încerca să schimbe situația, dar nu vor reuși. Spre bucuria ta. 

Gemeni

Lipsa de control asupra unor evenimente te scoate din sărite. Tot ce poți face este să îți păstrezi energia pentru cele mai pe placul tău. 

Rac

Relațiile vor fi destul de testate. Oamenii apropiați vor fi destul de provocatori pentru tine. Îți va fi destul de greu să îți schimbi atitudinea. 

Leu

Nu este o zi bună pentru modestie. Mai ales pentru cea forțată. Astrele îți recomandă să folosești chiar o doză mică de tupeu. Doar așa vei reuși!

Fecioară

Copiii vor trece prin evenimente serioase. Indiferent de vârsta lor, astrele îți recomandă să le oferi din timpul și resursele tale. 

Balanță

Șefii nu se țin de promisiuni așa cum ți-ai fi dorit. Dar nu este cazul să disperi. Poate reușești să îți umpli timpul cu mai multe pasiuni. 

Scorpion

Trebuie să fii mai atent la ce spui. Unele cuvinte vor fi destinate să îi provoace pe oamenii care nu îți oferă atenția dorită. Rezultatele nu vor fi pe placul tău. 

Săgetător

Luna iese din semnul tău. Semn că vei fi mai practic și mai analitic. Chiar ai nevoie să fii mai atent la cheltuielile pe care le faci. 

Capricorn

Luna își va începe tranzitul în semnul tău și se pregătește de opoziția cu Pluto. Mai pe scurt: vei trece de la o stare la alta și riști să fii ușor manipulat. 

Vărsător

Luna Plină de mâine te va epuiza, mai ales din punct de vedere emoțional. Deci nu ar strica să îți faci timp pentru odihnă. 

Pești

Vei fi tentat să te ocupi de unele proiecte care nu sunt ale tale. Astrele îți recomandă să nu te bagi deloc unde nu îți fierbe oala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel