În ziua de 1 iunie, mijloacele de transport public din București vor avea program special

În ziua de 1 iunie 2021, mijloacele de transport public vor avea program special.

În ziua de 1 iunie, mijloacele de transport public vor circula după un program de duminică.

Marți, 01.06.2021, de „Ziua Internațională a Copilului”, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa după un program corespunzător unei zile de duminică. Programul de circulație poate fi accesat aici: http://stbsa.ro/ora_statii.

În contextul noilor restricții impuse din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19, Societatea de Transport București STB SA reamintește călătorilor faptul că toate vehiculele aflate în circulație sunt curățate, igienizate si dezinfectate zilnic, conform prevederilor legale.

Pentru a spori gradul de confort în mijloacele de transport în comun, și pentru a asigura un mediu sigur de deplasare, este important ca fiecare călător în parte să tină cont de recomandările privind conduita socială responsabilă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus:

Purtați masca de protecție pe toată durata călătoriei;

Păstrați o distanță semnificativă față de celelalte persoane aflate în mijlocul de transport în comun;

Nu stați făță în față cu ceilalți călători;

Utilizați modalitățile alternative de achiziție și de plată a călătoriei: încărcarea online a cardului nominal, plata prin aplicația BPay plata prin SMS sau plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Așteptați următorul mijloc de transport, în cazul în care respectivul este aglomerat.

Respectarea acestor reguli minime de conduită socială dovedește un comportament și spirit civic responsabil, într-o perioadă în care grija pentru celălalt poate salva vieți.

Ziua copilulu este în multe țări o sărbătoare pentru copii care se sărbătorește la date diferite. În foarte multe țări, este sărbătorită la 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului. În fosta URSS și în țările care i-au fost state satelit, data este 1 iunie, prima zi de vară în Emisfera Nordică. O parte din restul țărilor adoptă alte date. În Româniaeste sărbătorită în data de 1 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel