În Rusia a apărut o sectă ce spune că Putin e apostolul Pavel

putin
putin

O sectă din regiunea Nijni Novgorod (nord-estul Rusiei) a ajuns la concluzia că premierul rus Vladimir Putin este întruchiparea apostolului Pavel. Maica Fotinia, conducătoarea sectei apărute în satul Bolşaia Elnia,, susţine că şeful guvernului rus, ca şi unul dintre apostolii biblici, „a fost un înrăit şef militar“, până când asupra sa nu a pogorât Sfântul Duh, care l-a învăţat să-şi conducă cu înţelepciune semenii, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al premierului rus, Dmitri Peskov, a afirmat că-l impresionează înalta apreciere pentru Putin, dar a amintit că una din cele zece porunci interzice să te închini idolilor, notează portalul Gazeta.

"Este prima dată aud de existenţa acestei secte. Ceea ce a făcut premierul inspiră respect. Dar aş vrea să amintesc una dintre porunci: 'Să nu te închini idolilor'. Vladimir Putin, din câte am observat, are rezerve faţă de astfel de manifestări de admiraţie - versuri dedicate, tablouri", a spus Dmitri Peskov.

Premierul rus întâmpină cu reţinere manifestările de adoraţie, notează şi Gazeta, amintind că, în 2008, o stradă din centrul capitalei cenene Groznâi a primit numele lui. Putin le-a mulţumit iniţiatorilor, dar i-a rugat ca pe viitor să se abţină să-şi manifeste emoţiile în acest fel.

Bloggerii ruşi s-au amuzat la ştirea despre apariţia sectei, dar au suspectat că este vorba de "o fină provocare" şi au subliniat că fondatoarea sectei se ocupă de escrocheri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel