În prima zi a campaniei a început scandalul: Ciucu (PNL) se ceartă Enache (AUR). „Culmea este că PMB le-a dat aprobare” / „O să răspundeți penal”

Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6  Foto: Crișan Andreescu
Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6 Foto: Crișan Andreescu

În prima zi a campaniei electorale au început și scandalurile!

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sector 6, se ceartă cu AUR.

„Avem o situație: Partidul extrmisto-populist AUR vrea să își mențină corturile de campanie, cu reclamă mascată și fără însemne electorale sub forma unei "inițiative cetățenești" de modificare a Constitutiei. Culmea este că PMB le-a dat aprobare pentru acestă reclamă electorală mascată. Fix aceleași locații de până acum, fix aceleași structuri, schimbă doar fețele. Din punctul meu de vedere se încalcă grav legislația electorală”, a zis Ciprian Ciucu.

Replica lui Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București a venit imediat:

„Credem că ați comis o faptă de abuz în serviciu și una de distrugere, pentru că ați obligat subordonații dvs. să distrugă corturile amplasate legal. Drept urmare, o să răspundeți penal pentru asta, atât dvs., cât și cei care au distrus la propriu corturile”.

Apoi, Ciprian Ciucu a zis:

„Le-ați lăsat acolo și NU ați înștiințat pe nimeni. Nici Poliţia Locală, nici ADPDU. Ca sunteți voi incompetenți, este doar problema voastră. Doar nu voiai ca ADP sa lasa fierataniile alea acolo in mijolcul trotuarelor unde le-au lasat niste ireseponsabili ca voi. Si mai si cereți votul oamenilor...”.

Marian Enache a continuat scandalul:

„Să vorbiți dvs. de incompență și iresponsabilitate este amuzant. Vă caracterizează pe deplin mandatul. Corturile au avut autorizație tot timpul, inclusiv pentru data de azi, iar ceea ce ați făcut astăzi înseamnă infracțiune. Distrugerea lor a continuat și după ce argații dvs. au citit autorizația. Sau nu știu să citească? Ciprian Ciucu= încă un penal în funcții publice. Bine că scăpăm pe 9 iunie de voi”.

VEZI ȘI: Prezidențiale 2024. Fraza lui Rareș Bogdan care a provocat urale într-o piață cu 8000 de oameni:

https://www.dcnews.ro/prezidentiale-2024-fraza-lui-rares-bogdan-care-a-provocat-urale-intr-o-piata-cu-8000-de-oameni_958575.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel