În Praga, cauciucurile mașinilor ucrainenilor au fost perforate

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un locuitor din Praga a perforat cauciucurile a 24 de mașini cu înmatriculare ucraineană.
 

Poliția din Praga a reținut un localnic în vârstă de 50 de ani care, în ultimele luni, a perforat cauciucurile câtorva zeci de mașini cu numere de înmatriculare ucrainene.

Bărbatul a fost reținut săptămâna trecută de ofițerii Departamentului pentru Combaterea Extremismului și Terorismului la locul crimei.

A activat în zonele urbane Praga-8 și Praga-9, făcând în mod deliberat găuri în lateral, astfel încât anvelopele să nu poată fi reparate ulterior.

Potrivit raportului de poliție, infractorul a fost implicat în distrugerea bunurilor altor persoane de la jumătatea lunii aprilie până la începutul lunii septembrie. Cu ajutorul unui burghiu, a avariat 35 de anvelope la 24 de mașini parcate, provocând pagube proprietarilor a peste 100.000 de coroane.

Prins în flagrant, el  și-a mărturisit infracțiunea și este bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare a bunurilor altuia din cauza identității naționale, fapt pentru care riscă până la trei ani de închisoare, scrie Bucpress.

Convorbire telefonică între Scholz și Putin. Liderul Kremlinului a fost somat să se retragă din Ucraina

Olaf Scholz l-a îndemnat marți pe președintele rus Vladimir Putin, într-un apel telefonic, să găsească o soluție diplomatică pentru conflictul din Ucraina.

Scholz a făcut referire la o soluție bazată pe încetarea focului și retragerea completă a trupelor ruse cât mai curând posibil, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului german.

În covorbirea telefonică, de 90 de minute, Scholz a subliniat necesitatea asigurării siguranței centralei nucleare Zaporojie din Ucraina și a făcut apel la Putin să continue să implementeze pe deplin acordul privind exportul de cereale, a adăugat purtătorul de cuvânt Steffen Hebestreit.

„Cancelarul federal a subliniat că orice alt pas al Rusiei de anexare nu va rămâne fără răspuns și nu va fi recunoscut în nicio circumstanță”, a spus Hebestreit în declarație, adăugând că Scholz și Putin au convenit să rămână în contact, scrie Reuters (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel