În Myanmar, un poliţist a sustras metamfetamină din încărcăturile cu droguri confiscate, înlocuind-o cu sare de alaun

Un poliţist din Myanmar a găsit un mod original pentru a sustrage metamfetamină din încărcăturile cu droguri confiscate, înlocuind-o cu sare de alaun, informează AFP.

Cu toate acestea, în timpul unui inventar, stratagema poliţistului a fost descoperită, a indicat marţi poliţia: 'Din 103 de pachete, 64 era false', a explicat Myint Swe, şeful poliţiei din districtul Kengtung, statul Shan, unde era angajat poliţistul. 'Am descoperit că a înlocuit 'gheaţa' cu alaun de potasiu, o sare naturală care îi seamănă', a indicat departamentul de combatere a drogurilor.

Poliţistul, care fugise, a fost arestat pentru furtul a 64 de kilograme de metamfetamină, în valoare de peste 740.000 de euro pe piaţa locală. Triunghiul de Aur, aflat la graniţele Birmaniei, Thailandei şi Laos-ului, este una dintre principalele zone producătoare de droguri din lume, fiind cunoscut în special pentru producţia de metamfetamină. Potrivit experţilor, Myanmarul este cel mai mare producător la nivel mondial al acestui drog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel