În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles

În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles/ Sursa Facebook Familia Regală
În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles/ Sursa Facebook Familia Regală

Ducele și ducesa de Sussex vor avea un loc la încoronarea regelui dacă doresc să participe, în ciuda consecințelor continue venite în urma documentarului lor Netflix, potrivit unor surse.

 

Harry și Meghan vor fi invitați la ceremonia lui Charles pe 6 mai, toți membrii familiei fiind așteptați să figureze pe o listă de invitați deja întocmită.

O sursă a declarat pentru The Daily Telegraph: „Toți membrii familiei vor fi bineveniți”. Se înțelege că Sussex nu au primit încă o invitație.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, dar o sursă a spus despre rege: „Își iubește ambii fii”.

Atât Buckingham, cât și Palatul Kensington au rămas tăcuți în legătură cu o serie de acuzații făcute în seria documentară, în șase părți, inclusiv afirmația lui Harry că a rămas îngrozit după ce Prințul de Wales a țipat și a strigat la el în timpul summitului de la Sandringham din ianuarie 2020, scrie The Guardian.

De asemenea, Harry a susținut că Palatul Kensington „a mințit pentru a-mi proteja fratele” atunci când a emis o declarație prin care a negat o poveste despre cum William l-a intimidat să iasă din familia regală.

Se spune că regele este rănit de criticile lui Harry și Meghan la adresa familiei, dar nu a renunțat la speranța de reconciliere și nu dorește să dezbrace perechea de titluri, a raportat Daily Express.

Charles și Camilla vor fi încoronați la o ceremonie de la Westminster Abbey, despre care palatul promite că va fi „înrădăcinată în tradiții de lungă durată și spectacol”, dar care și „reflectă rolul monarhului de astăzi”.

Ziua încoronării este, de asemenea, a patra aniversare a fiului lui Harry și Meghan, Archie, ceea ce ridică întrebări referitoare la participarea celor doi.

Consultantul în relații publice și criză, Mark Borkowski, a spus că Sussex au purtat un „război emoțional visceral” cu familia regală, dar că singurii câștigători vor fi Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel