În Capitală, șapte linii RATB au trasee modificate

autobuz zapada capitala
autobuz zapada capitala

Toate liniile de transport în comun din Bucureşti sunt funcţionale, însă șapte trasee au fost modificate din cauza ninsorii abundente din ultima perioadă, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, informează Mediafax.

Din cauza carosabilului impracticabil, unele linii ale RATB și-au modificat traseul fără a exista vreo linie blocată sau desființată, a precizat purtătorul de cuvânt al RATB.

Ca urmare, linia 106 întoarce la Master neputând ajunge până în cartierul Roşu, linia 302 întoarce la Celofibrei, iar liniile 125 şi 181 întorc în intersecţia Şos. Olteniţei cu str. Iriceanu.

De asemenea, linia 682 nu mai poate ajunge până în cartierul Andronache şi întoarce în cartierul Colentina, iar liniile 162 şi 163 circulă până la terminalul cartier 16 Februarie.

Pe timpul nopții, o parte din angajații RATB au menținut rețeaua electrică în bune condiții de exploatare, ei  circulând cu câteva mijloace de transport pe liniile de tramvai și troleibuz, în timp ce alți angajați au intervenit pentru curățarea refugiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel